MiiLD | Over MiiLD
22055
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22055,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
OVER MiiLD

MiiLD is een creatief bureau voor advies, ontwerp en vormgeving van gebouwen en interieurinrichtingen waarin we mensen centraal plaatsen.

 

We creëren ruimte die mensen ondersteunt en die bijdraagt aan hun lichamelijk, sociaal en psychologisch welbevinden. We zijn o.m. gespecialiseerd in autismevriendelijke omgevingen, dementievriendelijke omgevingen, zorg-, woon-, leer- en werkomgevingen.

 

Je kan bij MiiLD ook terecht voor lezingen, opleiding en workshops.

meer info
OVER INGE

Mijn naam is Inge. Ik ben architect-interieurontwerper met een passie voor mensen, zorg en welzijn en het gezicht achter MiiLD.

 

Jarenlang heb ik aan verschillende kanten van de bouwteamtafel gewerkt: als architect, als interieurontwerper, als projectleider bij een aannemer en als projectmanager, zowel voor kleinere als grote bouwprojecten. Ik leerde er luisteren naar ieders idee en trachtte telkens weer naar oplossingen te zoeken met respect voor ieders eigenheid en belang.

En steeds had ik hetzelfde doel voor ogen: samen een werkbare en budgetvriendelijke omgeving creëren waarin mensen zich goed voelen en zich kunnen ontplooien.

 

Vanuit mijn eigen levensverhaal ontdekte ik…

meer info