MiiLD | Aanbod
21476
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21476,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

AANBOD

Wat kan MiiLD voor je doen?

MiiLD helpt ruimte te creëren die mensen ondersteunt. Want een gebouw of interieur dat aangepast is aan de mensen die erin verblijven, zorgt ervoor dat mensen minder stress en minder beperkingen ervaren. Dit brengt niet alleen meer rust, maar creëert ook meer ruimte voor mogelijkheden en kansen. Voor henzelf, maar ook voor diegenen die hen omringen. Zo investeer je dus door middel van een passende architectuur en interieurinrichting in het welzijn en de gezondheid van hun gebruikers.

Afhankelijk van je vraag en je project bekijken we samen wat er precies nodig is en welke werkwijze het best bij jou of je organisatie past. Of het nu om een éénmalig advies gaat, een volledig begeleidingstraject, een interieurontwerp, een lezing of een workshop: MiiLD denkt graag met je mee.

Ik werk steeds op maat, maar we geven je hier al een greep uit de mogelijkheden (die ook onderling kunnen gecombineerd worden):

ADVIES en BEGELEIDING

Als adviseur begeleid ik je bij je nieuwbouw-, renovatie- of interieurproject, waarvoor al dan niet andere architecten, studiebureau’s of bouwteampartners bij elkaar gebracht worden. In deze rol geef ik onderbouwd advies en creatieve suggesties, voor kleine en grote projecten. Ik help je ideeën, wensen en behoeften te vertalen in een werkbare en mensondersteunende omgeving die bij jou en je organisatie past.

meer info
INTERIEURONTWERP, VORMGEVING en KLEUR

Als ontwerper zie ik me als vertaler van wie je bent en wat jij en je organisatie of gezin nodig hebben. Ik maak voor jouw project een ontwerp op maat waarbij je zelf bepaalt welke werkwijze het best bij je past. Luisteren en overleg staan hierbij centraal in mijn aanpak. Voor kleinere én voor grotere projecten.

Het spreekt voor zich dat aan elk ontwerp ook een doorgedreven analyse voorafgaat, zowel van de omgeving zelf als van de wensen en behoeften van de mensen die erin zullen verblijven. Bovendien neem ik mijn expertise voor specifieke domeinen en doelgroepen (o.a. autisme, hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, ADHD, dementie, ouderenzorg) steeds mee in mijn ontwerpen, vormgeving en kleuradviezen.

meer info
LEZINGEN, OPLEIDING en WORKSHOPS

Ik geloof in het delen van kennis en ervaringen en in het verbinden van mensen en hun talenten. Daarom wil ik graag mijn expertise toegankelijk maken en zo mensen inspireren om anders te kijken naar hun omgeving en met concrete tips & tricks zelf aan de slag te gaan.

meer info